Go to content

Persondatapolitik

Hos KIA Import Danmark AS, (”KIA” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for KIAs måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender dine personlige oplysninger.

    1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

    Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
    KIA Import Danmark A/S,
    Hauløkkevej 4,
    7000 Fredericia,
    CVR: 18493195,
    persondata@kiamotors.dk,
    Tlf:.75 92 25 44

    2. Indsamling af personoplysninger

    Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger.

    • Når KIA modtager oplysninger fra KIA-autoriserede forhandlere i forbindelse med køb eller leasing af en bil fra KIA.
    • Når KIA modtager oplysninger fra KIA-autoriserede forhandlere i forbindelse med værkstedsbesøg (garantisager og serviceeftersyn relevante for bilens garanti).
    • Når du leaser en bil på KIAs hjemmeside.
    • Når du tilmelder dig KIAs nyhedsbrev.
    • Når du opretter en kundekonto hos kundeklub (”MyKia”).
    • Når du deltager i en af KIA konkurrencer (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller direkte hos KIA).
    • Når du besøger KIAs hjemmesider (oplysninger indsamles ved hjælp af cookies).
    • Når du bestiller/modtager et tilbud eller en brochurer på en bil fra KIA (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller direkte hos KIA).
    • Når du booker en KIA prøvetur (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller direkte hos KIA).
    • Når du booker et KIA værkstedsbesøg (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller di-rekte hos KIA).
    • Når du deltager i en KIA kundeundersøgelse (enten via en KIA-autoriseret forhandler el-ler direkte hos KIA).
    • Når du deltager i et KIA event (enten via en KIA-autoriseret forhandler eller direkte hos KIA).
    • Når du er i kontakt med KIA på sociale medier.

    Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysnin-ger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du hand-ler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra KIA flere gange.

    3. Anvendelse af personoplysninger

    Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

    • Tilmelding til nyhedsbrev.
    • Administration af din KIA-garanti.
    • Administration af MyKia.
    • Deltagelse i konkurrencer eller andre events.
    • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og til-deling af værdikoder.
    • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser.
    • Oversigt over købshistorik.
    • Kommerciel statistik og analyse.
    • Øvrige markedsføringstiltag

    Vi gør opmærksom på, at brugen af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, eller hvis lovgivningen giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

    KIA fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender KIAs hjemmeside, og for-søger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

    4. Særligt vedrørende forhandlere og værksteders videregivelse af oplysninger til KIA til administration af din KIA-garanti og tilpasning af markedsførings-materiale

    For at kunne iagttage sine forpligtelser som garantigiver modtager KIA følgende typer af personoplysninger om dig fra KIA-autoriserede forhandlere i forbindelse med køb eller leasing af en bil fra KIA eller i forbindelse med værkstedsbesøg:

    • Dit navn og kontaktoplysninger
    • Din bils stelnummer, model, registreringsdato og registreringsnummer
    • Oplysninger om værkstedsbesøget (garantisager og serviceeftersyn relevante for bilens garanti)

    Hvis du også har givet dit samtykke til at modtage markedsføringsmateriale fra KIA, modtager vi ligeledes følgende typer af oplysninger om dig fra forhandlere for at kunne tilpasse markedsføringsmaterialet til dig:

    • Dit køn og fødselsdato
    • Oplysninger om afmelding eller om-registrering af registreringsnummer
    • Dit tilkøb til bil – herunder oplysninger om forsikring, finansiering og serviceaftale
    • Dine prøvekørsler – herunder oplysninger om bilmodel og dato for kørsel
    • Oplysninger om din deltagelse i konkurrencer og events
    • Oplysninger om din deltagelse i diverse kampagner – herunder oplysninger om din modtagelse og respons af henvendelser
    • Din modtagelse af tilbud / brochure
    • Din stillingsbetegnelse/erhverv
    • Dit forsikrings- og finansieringsselskab
    • Uddybende oplysninger om værkstedsbesøg (udover de oplysninger, der er rele-vante for bilens garanti)

    5. Videregivelse

    Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

    Oplysninger til brug for KIAs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på KIAs, vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene person-oplysningerne på KIAs vegne og i overensstemmelse med KIAs instruks.

    I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

    6. Sletning

    Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

    7. Cookies

    Vi anvender cookies på vores hjemmeside. På nedenstående link kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik.

    8. Sikkerhed

    Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

    9. Dine rettigheder

    Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger.

    10. Tilbagekaldelse af samtykke

    Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info@kiamotors.dk eller Tlf.: 75 92 25 44.

    11. Links til andre websides mv.

    Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med ind-samling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

    12. Ændringer af oplysninger mv.

    Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registre-ret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på persondata@kiamotors.dk eller Tlf.: 75 92 25 44. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

    KIA Import Danmark A/S
    Hauløkkevej 4,
    7000 Fredericia

    13. Klageadgang

    Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 12 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Copyright

    Samtlige varemærker, logotyper, servicemærker og andet indhold, tekst såvel som grafik, der vises på denne hjemmeside, tilhører KIA Import Danmark A/S eller tredje part. Det er ikke tilladt at anvende, downloade, kopiere og viderebringe dem på nogen måde uden skriftlig aftale med KIA Import Danmark A/S - eller når det forekommer - tredjepart.

    Indholdet må ikke reproduceres, ændres eller overføres, licenseres eller publiceres helt eller delvist på nogen som helst foranledning uden indhentet samtykke fra KIA Import Danmark A/S.