Kia nieuws

Privacy Statement

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden opgenomen in een bestand. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Dit bestand is aangemeld bij het College Bescherming persoonsgegevens in Den Haag. Kia Motors Nederland B.V. houdt zich in alle gevallen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Wijzigen, verwijderen of inzage van gegevens

Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen. Dit kan tot gevolg hebben dat u geen gebruik meer kunt maken van (een deel van) onze diensten. U heeft verder het recht om ons te verzoeken u mee te delen of persoonsgegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt.

Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Om uw aanvraag, voor bijvoorbeeld een brochure of een proefrit te kunnen behandelen, hebben wij een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Deze gegevens worden door ons ontvangen en verwerkt. Deze gegevens gebruiken wij om de door u gevraagde diensten aan u te kunnen verlenen. Tevens kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te informeren over producten en diensten van onszelf en anderen, op basis van uw persoonlijke voorkeur zorgvuldig geselecteerde derden. Om deze informatie en voordeelaanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesse af te stemmen, kunnen wij uw gegevens laten combineren met bij andere bedrijven bekende gegevens. Daarnaast kunnen wij om u zo snel, goed en uitgebreid mogelijk te informeren de door u verstrekte persoonsgegevens verstrekken aan de Kia-dealer bij u in de buurt. Hierdoor is het mogelijk dat de Kia-dealer bij u in de buurt u zal informeren over producten en diensten die interessant voor u zouden kunnen zijn. Uw persoonsgegevens zijn ten tijde van het contact met een Kia-dealer binnen de Kia Motors Nederland B.V. organisatie verzameld. Kia Motors Nederland B.V. gebruikt uw persoonsgegevens voor het toezenden van informatie over producten en diensten die interessant voor u zouden kunnen zijn. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u ons dat laten weten door gebruik te maken van het contactformulier op deze website. Of stuur uw bericht naar: 
Kia Motors Nederland B.V
t.a.v. Afdeling CRM
Postbus 83
3620 AB Breukelen

Gebruik van Cookies

Wij, Kia Motors Nederland B.V., gebruiken cookies om het gebruik van deze site gemakkelijker voor u te maken. Een cookie is een eenvoudig en heel klein bestandje dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Kia maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten absoluut geen persoonsgegevens, maar worden voor statistische doeleinden gebruikt en om de website nu en in de toekomst beter op uw behoefte te kunnen afstemmen. Indien u cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert. Graag wijzen wij u er op dat het uitzetten van cookies uw gebruik van onze website en diensten kan beperken.

Clickgedrag

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest opgevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van onze website en onze dienstverlening te optimaliseren.

Wijzigingen

Kia Motors Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het Privacy Statement voor een update.

Vragen

Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid, neemt u dan contact op met:

Kia Motors Nederland B.V.
Postbus 83
3620 AB Breukelen

Of maak gebruik van het contactformulier op de website.

 

Laatst gewijzigd op 03-04-2013

 
Verder

Kia gebruikt cookies op haar website, om de website te analyseren, voor social media en om het gebruiksgemak te vergroten. U geeft door gebruik te blijven maken van de website of door op "ga verder" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wilt u meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Toestaan Weigeren
Verder

Websiteverbeteringen

We gebruiken Google Analytics en DoubleClick Floodlight om het verkeer te meten op onze website. Dit geeft ons inzicht hoe bezoekers onze website gebruiken en geeft ons de mogelijkheden om de website te verbeteren.

Informatie delen

We maken gebruik van AddThis functionaliteit zodat u informatie kunt delen met uw vrienden via sociale media.

Video's

Om video's te tonen op onze website wordt een cookie gebruikt om te onthouden waar u bent gebleven tijdens het bekijken van de video.


Geen cookie modus | Lees meer