Go to content

KIA RIO & STONIC TEST & OMDÖME FRÅN ÄGARE

    Vilka är Reevoo?

    På Kia är vi angelägna om att få feedback från våra ägare och dela att med oss av deras omdömen. Därför samarbetar vi med Reevoo, ett oberoende företag som samlar in och sammanställer produktomdömen från kunder.

Kundomdömen

Rio-17-omdömen insamlade av reevooReevoo

77 omdömen

Omdömen från:Sortera enligt:
Komfort
8,3
Funktioner
8,9
Kvalitetskänsla
8,5
Design
9,1
Prestanda
7,7
Kul att köra
8,7
Användarvänlig
8,9
Bränsleekonomi
7,6
Kvalitet i förhållande till pris
8,8
Övergripande bedömning
8,7
Betyg 8.7 ut av 10 baserat på 77 omdömen
Visa fler detaljer
8 av 10 möjliga

SONJA

Svenljunga SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Rattvärme , backkamera m.m
skulle vara lite större kofferts.
Bekräftat köp: 02 februari 2018
Publicerad den: 26 maj 2018

Rio-17

8 av 10 möjliga

RICHARD

Tomelilla SE Kör ofta på motorväg
+
Pris
Garanti
Köregenskaper vintertid
Plastmattor borde vara standard
Bekräftat köp: 20 februari 2018
Publicerad den: 08 april 2018

Rio-17

10 av 10 möjliga

TOM

Stockholm SE Kör ofta på motorväg
+
Man får mycket mer än vad man betalar för gällande allt från finesser, materialval och körkänsla
Saknar parkeringssensorer fram
Bekräftat köp: 23 februari 2018
Publicerad den: 06 april 2018

Rio-17

9 av 10 möjliga

KARL GÖRAN

SE
+
Kvaliteten
Bra utrustad
Utseende
Har inte lämnat kommentar
Bekräftat köp: 21 februari 2018
Publicerad den: 04 april 2018

Rio-17

9 av 10 möjliga

BERNT

Lysekil SE Kör oftast mindre småstadskörning
+
Lätt att köra. Detta med backvarnare är ett stort plus. Med stigande ålder ökar annars risken att köra emot, backa på etc. Har haft stor nytta även av linjevarnaren när jag kommit för långt ut i körbanan eller i kanten.Använder ofta också farthållaren.

Man kan säga att bilen har det allra mesta av vad jag, som något äldrfe behöver för en säker och bekväm bilkörning
Har inte lämnat kommentar
Review-photo-icon
50x50
415x380

Bekräftat köp: 19 januari 2018
Publicerad den: 29 mars 2018

Rio-17

8 av 10 möjliga

MARINA

VÄSTERÅS SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Bränslesnål och kul att köra. Snygg design.
Jag hittar ingen funktion som gör att backspeglarna går att fälla in. Det fanns det på min förra Kia Rio-11.

Motorn är inte den vassaste. I allt för branta uppförsbackar så får motorn jobba hårt.
Bekräftat köp: 14 februari 2018
Publicerad den: 28 mars 2018

Rio-17

9 av 10 möjliga

Ayshe

Lund SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Cockpitten är sund och fint. Ger nästan premium känsla. Ljudsystem är bra. Alla säten är bekväma. Finns lagom med plats. Bagageutrymmet är helt ok. Det gick att stoppa in ett medelstort skrivbord.
Mycket bra värde för pengar. Drivmedelsförbrukning ligger på 0.76 liter i stan, 0.53 liter på landsväg (80-90 km/h).
Tar lång tid att varma upp. Termostaten är konstig. 19 grader blir för varmt. 18.5 grader blir för kalt.
Acceleration är inte bra. Man hinner inte göra "quick moves".
Bekräftat köp: 24 januari 2018
Publicerad den: 23 mars 2018

Rio-17

10 av 10 möjliga

EVA

SE
+
lagom stor
att man inte kan ändra passagerarestolen till högre sitt yta
1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 07 februari 2018
Publicerad den: 22 mars 2018

Rio-17

6 av 10 möjliga

TOMAS

SE Fritidsaktiviteter
+
Trevlig bil att åka i. Rymligare än jag trodde.
Mycket bra utrustningsnivå.
Motorn är klen och har ganska hög bränsleförbrukning.
Bekräftat köp: 15 januari 2018
Publicerad den: 21 mars 2018

Rio-17

7 av 10 möjliga

INGVAR

Finspång SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Har inte lämnat kommentar
Lite svag motor
Bekräftat köp: 29 december 2017
Publicerad den: 09 februari 2018

Rio-17