Go to content

KIA PICANTO TEST & OMDÖME FRÅN ÄGARE

    Vilka är Reevoo

    På Kia är vi angelägna om att få feedback från våra ägare och dela att med oss av deras omdömen. Därför samarbetar vi med Reevoo, ett oberoende företag som samlar in och sammanställer produktomdömen från kunder.

Kundomdömen

picanto-18-omdömen insamlade av reevooReevoo

62 omdömen

Omdömen från:Sortera enligt:
Komfort
8,3
Funktioner
8,7
Kvalitetskänsla
8,7
Design
9,0
Prestanda
8,2
Kul att köra
8,6
Användarvänlig
9,0
Bränsleekonomi
8,4
Kvalitet i förhållande till pris
9,2
Övergripande bedömning
9,0
Betyg 9.0 ut av 10 baserat på 62 omdömen
Visa fler detaljer
8 av 10 möjliga

CHERRY

Östersund SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Liten smidig stadsbil
Ljudnivå från däck.
Bekräftat köp: 22 november 2018
Publicerad den: 03 januari 2019

picanto-18

10 av 10 möjliga

EEVA-LIISA

Västerås SE Fritidsaktiviteter
+
Har inte lämnat kommentar
Nyckeln tung och klumpig.
Bekräftat köp: 16 november 2018
Publicerad den: 29 december 2018

picanto-18

10 av 10 möjliga

ALF

Helsingborg SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Har inte lämnat kommentar
Nej.
Bekräftat köp: 09 november 2018
Publicerad den: 21 december 2018

picanto-18

9 av 10 möjliga

Erik

Ekerö SE Förälder
+
Prisvärd, bränslesnål, fin design, många bra funktioner. Vi hoppas den blir en pålitlig och praktisk andrabil i familjen, än så länge är den det. Oväntat mycket plats i baksätet för en så liten bil.
Lite svag motor men vi valde också den svagare modellen då vi mest kör lokalt, som längst ett par mil. Finns starkare varianter om man behöver.
Bekräftat köp: 31 oktober 2018
Publicerad den: 12 december 2018

picanto-18

10 av 10 möjliga

ROGER

SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Billig, bränsle förbrukning är låg
Har inte lämnat kommentar
Bekräftat köp: 22 oktober 2018
Publicerad den: 03 december 2018

picanto-18

8 av 10 möjliga

ELISABETH

Forsa Katrineholm SE
+
Liten o behändig,lätt o parkera
För litet handskfack
Kopplingspedalen, man halkar av den o får pedalen i hålfoten.
Bekräftat köp: 15 oktober 2018
Publicerad den: 26 november 2018

picanto-18

10 av 10 möjliga

ANN

Göteborg SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Snygg, fin lack och kul att köra.
Har inte upptäckt något ännu.
Bekräftat köp: 28 september 2018
Publicerad den: 10 november 2018

picanto-18

9 av 10 möjliga

Tamara

Mörarp SE Förälder
+
- Kraftig för att vara så liten.
- Snygg
- Bensinsnål
- Ljudnivån - Motorn låter väldigt mycket
- Isofix i baksätet är inte anpassad till barnstol. De går ej att klicka i säkerhetsbältet då bilstolen kommer över den.
Bekräftat köp: 11 september 2018
Publicerad den: 06 november 2018

picanto-18

10 av 10 möjliga

CHRISTINA

Göteborg SE Fritidsaktiviteter
+
Jag bara älskar min bil på alla sätt !!!!!!!!
Har inte lämnat kommentar
Bekräftat köp: 13 augusti 2018
Publicerad den: 24 september 2018

picanto-18

10 av 10 möjliga

EVA

Malmö SE Kör ofta på motorväg
+
Liten o lättkörd, pigg vid omkörningar, bra komfort o gott om benutrymme
Tycker kanske man placerat förvaringslådan mellan framsätena lite dumt, svårt att få ner handen när man ska bälta sig. Ingen farthållare( är väl inte nödvändigt men ändå)
Tycker kanske att fronten på bilen går ner lite för nära marken, något man alltid måste tänka på när man parkerar( ibland är det ju en kant framför som är lätt att ev köra in i.
Annars en toppenbil👌😊
Review-photo-icon
50x50
415x380

Ögongodis!! Sååå snygg!😊👌

Bekräftat köp: 02 augusti 2018
Publicerad den: 13 september 2018

picanto-18