Go to content

KIA NIRO HYBRID & PLUG-IN HYBRID TEST & OMDÖME FRÅN ÄGARE

    Vilka är Reevoo?

    På Kia är vi angelägna om att få feedback från våra ägare och dela att med oss av deras omdömen. Därför samarbetar vi med Reevoo, ett oberoende företag som samlar in och sammanställer produktomdömen från kunder

Kundomdömen

Niro Hybrid-omdömen insamlade av reevooReevoo

47 omdömen

Omdömen från:Sortera enligt:
Komfort
8,5
Funktioner
8,6
Kvalitetskänsla
8,7
Design
8,6
Prestanda
8,3
Kul att köra
8,5
Användarvänlig
8,9
Bränsleekonomi
8,8
Kvalitet i förhållande till pris
8,9
Övergripande bedömning
8,8
Betyg 8.8 ut av 10 baserat på 47 omdömen
Visa fler detaljer
10 av 10 möjliga

EDIT

Visby SE Fritidsaktiviteter
+
Har inte lämnat kommentar
Lastsäkrinsnätets montering i bakluckan sticker upp lite, även när man inte använder dem, vilket gör lastutrymmet mindre platt, om man vill lägga något platt och känsligt föremål där.
Bekräftat köp: 03 juli 2018
Publicerad den: 15 augusti 2018

Niro Hybrid

8 av 10 möjliga

HENRIK

Västerhaninge SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Bensinsnål
Snygg
Bekväm inredning
Hög ljudnivå i bilen från vägljud
Sladdrig matta i bagage. Synd att man inte har det förhöjda golvet i bagaget som standard
Bekräftat köp: 29 juni 2018
Publicerad den: 10 augusti 2018

Niro Hybrid

9 av 10 möjliga

JAN

Strängnäs SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Bränsleförbrukningen, håller nästan vad Kia lovar. Komforten, är mycket bra. Rymlig, plats för last och passagerare. Design, snygg att se på.
Bristen på aktiv körglädje, men med tanke på driftkostnad och övriga fördelar så är ju det en körglädje i sig.
Bekräftat köp: 21 juni 2018
Publicerad den: 08 augusti 2018

Niro Hybrid

10 av 10 möjliga

BO

Växjö SE För kortare resor i
+
Har inte lämnat kommentar
Instuktionsboken är för omfattande
Skulle vinna på att delas upp på en del med de viktigaste för bara den modellen jag köpt.
Bekräftat köp: 18 juni 2018
Publicerad den: 03 augusti 2018

Niro Hybrid

9 av 10 möjliga

STEFAN

Sollentuna SE translation missing: sv-SE.questionnaire.question_texts.which_of_the_following_statements_best_describes_you_and_how_you_use_your_car.valid_answers.commuter
+
Skön att köra
Bra bränsleekonomi
Miljöbil
Grillen (ful design)
Saknar automatisk öppning av baklucka
Bekräftat köp: 20 juni 2018
Publicerad den: 01 augusti 2018

Niro Hybrid

8 av 10 möjliga

JAN

Helsingborg SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Har inte lämnat kommentar
Alldeles för högt vägbuller inne i bilen.
Dåligt ljud i radion.
0 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 15 juni 2018
Publicerad den: 27 juli 2018

Niro Hybrid

9 av 10 möjliga

RAIMO

Virsbo SE
+
Den passar oss bra bekväm att köra och billig i drift.
Jag är nöjd inget att anmärka.
1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 13 juni 2018
Publicerad den: 26 juli 2018

Niro Hybrid

5 av 10 möjliga

ELSA

Djursholm SE Kör ofta på motorväg
+
Har inte lämnat kommentar
Bränsleåtgången vid landsvägskörning. Bullernivå och dålig radio.
Bekräftat köp: 05 juni 2018
Publicerad den: 22 juli 2018

Niro Hybrid

10 av 10 möjliga

Gunilla

Billdal SE Just nu till och
+
Den känns ”pigg” och är rolig att köra. Kan med gott samvete utföra ärenden i närområdet då elen räcker 5,5 mil. Helt miljövänligt utan nedsmutsning. I hybridläge drar den inte mycket bensin, man kommer långt på en full tank.
Har inte lämnat kommentar
Review-photo-icon
50x50
415x380

1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 07 juni 2018
Publicerad den: 21 juli 2018

Niro Hybrid