Go to content

Kommande modeller

 • Nya bilmodeller - kommande nyheter

  Kias modellprogram präglas av design, teknologi, kvalitet och effektiva motorer. Hos oss hittar du bilar med el-, bensin-, diesel- och hybridmotorer till ett konkurrenskraftigt pris. Vi har under många år ägnat oss åt forskning och utveckling av nästa generations bilar. På så sätt har vi kunnat säkra en global konkurrenskraft, där vi nu står redo att snabbt möta marknadens krav och efterfrågan. Här presenterar vi bilar som inom kort kommer att finnas på svenska marknaden.

 • Nu uppdateras Niro Plug-In Hybrid samt Niro Hybrid. | Kia Motors Sweden

  Nu uppdateras Niro Plug-In Hybrid samt Niro Hybrid.

  Fler än 270 000 sålda globalt 100 000 i Europa varav 20 000 i Sverige sedan lanseringen hösten 2016 – Kia Niro är en succé.

  Emilio Herrera, VD för Kia Motors Europe:
  – Niro har drivit tillväxten för Kia i Europa och är en hörnsten i vår elektrifierade produktstrategi. Tuff och robust design, mångsidiga egenskaper och låga utsläpp samt totalkostnader gör modellen attraktiv för både privatpersoner och företag. De senaste förbättringarna gör att Niro-modellerna nu övertygar än mer.

  Nu uppdateras Niro Plug-In Hybrid samt Niro Hybrid. De främre och bakre stötfångarna får ny design. Ljussignaturen förnyas med LED teknik; pilformade varselljus och bakljus. Aluminiumfälgarna med mörkgrå inlägg kommer i nytt utförande.

  En rad visuella uppdateringar och förbättrade materialval höjer kvalitetskänslan inuti bilen. Som tillval finns en 10,25 tum stor pekskärm, medan 8,0 tum är standard.

  Bland nyheterna finns den adaptiva farthållaren som är integrerad med Stop & Start-systemet och aktivt filkörningssystem, Lane Following Assist.

  Försäljningen startar den 27e augusti. Välkommen på Öppet Hus hos våra återförsäljare den 31e aug till den 1e september.

 • Helt nya Kia XCeed

  En urban crossover som kombinerar de praktiska egenskaperna från en suv med en sportig förpackning och körupplevelse. Kia XCeed erbjuder en lång rad av avancerade säkerhets- och assistanssystem samt uppkopplade tjänster. Bagageutrymmet rymmer 426 liter, vilket är 31 liter mer än i vanliga Ceed.

  Lanseras hösten 2019.