Go to content

kia ceed a városban

Az új Kia Ceed

Premium Value Programban is elérhető

Induló ár: 4 499 000 Ft

 • Kia 7 év garancia

  KIA
  7 ÉV GARANCIA
  További információ

 • 1.4 T-GDi 7DCT 140 LE

  ECO Csomaggal

  Sávtartó asszisztens (LFA)

DIZÁJN

Hódításra kész

kia ceed design

360° NÉZET

A képen látható autó csak illusztráció.

TELJESÍTMÉNY

Fedezzen fel többet. Élvezzen többet.

kia ceed a városban hátulról
 • Dinamikus motorok

  more kia ceed 1.4 T-GDi 7 sebességes DCT (140 LE) motor
 • Agilis sebességváltás

  more kia ceed vezetési mód választó
 • Közvetlen kormányzás

  more kia ceed vezetés

INFOTAINMENT ÉS CSATLAKOZTATHATÓSÁG

 • Kia Online Szolgáltatások

  Mozgásban, mégis mindig kapcsolatban

 • JBL Prémium Hangrendszer

  Minden utazás zene a füleinek

 • Vezeték nélküli telefontöltő

  0%-os akkuból 100%-os - kábelek nélkül

KÉNYELEM

 • A vezető kényelme

  A legjobb ülések bármilyen időjárás esetén

 • Intelligens kulcs

  Gyors, kényelmes és távoli hozzáférés

 • Könnyű parkolás

  Minden parkolás gyerekjáték

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

 • DRIVE WiSE

  A legkorszerűbb Fejlett vezetéstámogató rendszerek (ADAS), a Kia DRIVE WiSE szolgáltatásai az utazást biztonságossá és pihentetővé teszik.7 Az új Kia Ceedben Önt stressz helyett élmények várják.

  Sávtartó asszisztens (LKAS)

  Maradjon a sávban - ahol lenni szeretne

  Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

  Stop and go rendszerrel is elérhető a nyugodtabb csúcsforgalomért.

 • Sávkövető automatika (LFA)

  Biztonságosabb, egyszerűbb vezetés csúcsforgalomban

 • Hozzáadott biztonság

  Segítő szemek ott, ahová Ön nem lát.

 • Első ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA)

  Aktívan monitorozza az autó előtti területet, hogy elkerülje a potenciális veszélyforrásokat

 • Éberség felügyeleti rendszer (DAW)

  Segít az útra koncentrálni

INGYENES IDŐSZAKOS KARBANTARTÁS 4 ÉVEN ÁT

Szeretné meghosszabbítani új autója élettartamát? Ne hagyjon ki egyetlen időszakos karbantartást sem! Új generációs Kia Ceed vásárlása esetén, márkaszervizeinkben 4 éven át térítésmentesen végezzük el a szükséges folyadék- és szűrőcseréket, sőt, a szolgáltatás magában foglalja autója teljes körű átvizsgálását is amennyiben az autóját Premium Value program keretében vásárolja meg.

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% és maximum 50% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 48 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 5,5%-tól! A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el.

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT

Már Kia modellt vezet? Díjazzuk hűségét! Most 200.000 Ft-tal többet adunk használt Kia gépkocsijáért, amennyiben új generációs Kia Ceed vásárlása mellett dönt.*

*Az akció minden 10 évnél fiatalabb, maximum 200 000 km-t futott használt Kia típusú személyautó esetén érvényesíthető, amennyiben a feltételek összhangban vannak a Kia Minősített Használt Autók Programmal. A beszámítási támogatás összege: bruttó 200 000 Ft. Az akció a 2018. december 31-ig megkötött ügyfélszerződésekre és ezen határidőig leadott, új generációs Kia Ceed megrendelésekre vonatkozik. Az ajánlat leírása nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a hivatalos Kia márkakereskedésekben.

Méretek

*17" könnyűfém kerektárcsákkal szerelve

PARTNER, AKIRE SZÁMÍTHAT

 • kia ceed garancia

  7 év garancia

  Minden egyes Kia Ceed tulajdonos egyedülálló, 7 évre szóló gyártói garanciában részesül.10 Ez is bizonyítja autóinkba vetett bizalmunkat. Ha egyszer úgy dönt, hogy eladja a járművet, ne aggódjon, a garancia átruházható a következő tulajdonosra.

  Tudjon meg többet

 • kia ceed 7 év térképfrissítés

  7 év térképfrissítés

  Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínálunk.4 Egyedülálló ajánlat, amely biztosítja, hogy az Ön navigációs berendezése mindig naprakész legyen.

  Tudjon meg többet

MÉG TÖBB ÖNNEK

 • 7 év garancia

  Tudjon meg többet a Kia garanciáról11

 • Ajánlatok

  Nézze meg legfrissebb ajánlatainkat

JOGI NYILATKOZAT

(1) Vezetési mód választás

A Vezetési mód választás (DMS) csak a 7 sebességes duplakuplungos váltóhoz (DCT) elérhető

(2) Kia Online Szolgáltatások a TomTom Élő Szolgáltatások jóvoltából

A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva. Amennyiben az első csatlakozás nem történik meg a vásárláskor, az időtartam a vásárlás és az üzembehelyezés közötti idővel csökken.

(3) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás

A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

(4) 7 év térképfrissítés

A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek, és 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra. A frissítésért a márkaszervizek munkadíjat számíthatnak fel. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térkép adatszolgáltatója, a HERE biztosít.

(5) Android Auto™ és Apple CarPlay™

Az új Kia Ceed Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(6) Clari-Fi™ technológia

A JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.

(7) DRIVE WiSE technológiák

A Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út-, illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie. A Drive Wise technológiák nem az autó önálló módon történő vezetésére készültek. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(8) A technológia csak a duplakuplungos modellek esetében elérhető.

(9) Ütközésre figyelmeztető rendszer

Az ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA) egy támogatási rendszer, és nem mentesíti a vezetőt felelősségétől a jármű biztonságossá tételéhez. A vezetőnek még mindig hozzá kell igazítania vezetési magatartását saját vezetési képességeihez, a jogi követelményekhez és a teljes közúti és közlekedési viszonyokhoz. Az FCA-t nem úgy tervezték, hogy önállóan vezesse a járművet. További információkért olvassa el a használati útmutatót.

(10) 7 év garancia

A Kia 7 éves / 150 000 kilométeres gyártói garancia érvényes az EU tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltárban), helyi feltételek szerint.