Go to content

KIA SPORTAGE TEST & OMDÖME FRÅN ÄGARE

    Vilka är Reevoo?

    På Kia är vi angelägna om att få feedback från våra ägare och dela att med oss av deras omdömen. Därför samarbetar vi med Reevoo, ett oberoende företag som samlar in och sammanställer produktomdömen från kunder.

Kundomdömen

Sportage-omdömen insamlade av reevooReevoo

54 omdömen

Omdömen från:Sortera enligt:
Komfort
9,1
Funktioner
9,1
Kvalitetskänsla
9,0
Design
8,9
Prestanda
8,6
Kul att köra
8,9
Användarvänlig
9,0
Bränsleekonomi
7,5
Kvalitet i förhållande till pris
8,7
Övergripande bedömning
9,0
Betyg 9.0 ut av 10 baserat på 54 omdömen
Visa fler detaljer
9 av 10 möjliga

MARIE

Ramlösa SE
+
Har inte lämnat kommentar
Allt är bra
1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 18 september 2017
Publicerad den: 01 november 2017

NewSportage

8 av 10 möjliga

LARS

Eslöv SE Kör ofta på motorväg
+
Bra suv för pengarna
Att inte man håller vad den lovar i bränsleförbrukning enligt alla papper inkl regbevis 0,49 men den är svår att komma under 0,6
0 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 30 augusti 2017
Publicerad den: 30 oktober 2017

NewSportage

9 av 10 möjliga

LARS-GÖRAN

SE Landsvägskörning
+
Har inte lämnat kommentar
Vinkeln på nackstöden känns inte bra. De lutar för mycket framåt.
1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 28 juli 2017
Publicerad den: 22 september 2017

Sportage

10 av 10 möjliga

MIKAEL

Västerås SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Bekväm och trygg bil, med stora möjligheter och innehåll.
Stereon tappar stationer och verkar ha svårt att hitta (blir avbrott o den, samt att det börjar om, men även lite tystare ljud).
Får inte mobil-blåtanden att fungera fullt ut, men för att Google-avtalet inte är klart (enligt säljaren).
Review-photo-icon
50x50
415x380

Bekräftat köp: 11 juli 2017
Publicerad den: 02 september 2017

NewSportage

9 av 10 möjliga

REINOHR

Järfälla SE
+
Bra kontroll vid körning , runtomsikten ,backspeglar , backkamera,och övervakning på vägens sidor ( om man väljer detta ). Mycket skön körning som inbjuder till lite lugnare tempo i trafiken.
Tycker att en ny bil ska vara utrustad med gummimattor i vår miljö vid leveransen. I kuppe och bagageutrymme.Det ingår alltid i Mercedes.
1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 07 juli 2017
Publicerad den: 02 september 2017

NewSportage

7 av 10 möjliga

ROLF

Båstad SE Kör ofta på motorväg
+
Har inte lämnat kommentar
Ingen aktiv Cruise speid Tyvärr
1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 07 juli 2017
Publicerad den: 02 september 2017

NewSportage

10 av 10 möjliga

PATRIK

Östra Ljungby SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Bästa bil köp jag har gjlet
Har inte hittat något jag inte gillar
1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 26 juni 2017
Publicerad den: 12 augusti 2017

NewSportage

9 av 10 möjliga

TOMMY

Ystad SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Bra förändringar i "inomhusmiljön" mot den 2013 jag hade innan. Tystare. Där kanske man kan ta ett snäpp till. Spårar inte lika mycket som den förra. Fina inställningar för att få en bra förarmiljö.
Tankevolymen större. Uppskattas.
Behöver nog lite mer körda mil för att ge ett fullständigt omdöme. Glömde, garantitiden!
Tommy
Saknar ett riktigt reservdäck. Känns otryggt att få en skärskada i däcket när man kör i alperna.
1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 09 juni 2017
Publicerad den: 21 juli 2017

Sportage

9 av 10 möjliga

BERT

Göteborg SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Bra pris och garanti-bra utrustning-bra bränsleekonomi-suverän dieselmotor.
Snygg och behaglig att åka i. Dubbelkopplingslådan växlar mjukt och
ljudlöst.Sköna säten med bra inställningsmöjligheter.
Domkraft och fälgnyckel saknas -
ett nödreservhjul hade varit bra.12-voltsuttaget i bagagerummet saknar
jag - det fanns i min Kia Carens.
Bekräftat köp: 23 maj 2017
Publicerad den: 09 juli 2017

NewSportage

9 av 10 möjliga

HANS

Hägerstensåsen SE
+
Helheten
Tyvärr har jag ngt löst som skramlar i instrumentpanelen.
Men man vet ju hur sådant fungerar på en verkstad.
Bekräftat köp: 09 mars 2017
Publicerad den: 28 april 2017

NewSportage