Go to content

KIA SORENTO TEST & OMDÖME FRÅN ÄGARE

    Vilka är Reevoo?

    På Kia är vi angelägna om att få feedback från våra ägare och dela att med oss av deras omdömen. Därför samarbetar vi med Reevoo, ett oberoende företag som samlar in och sammanställer produktomdömen från kunder.

Kundomdömen

Sorento-omdömen insamlade av reevooReevoo

24 omdömen

Omdömen från:Sortera enligt:
Komfort
8,7
Funktioner
8,5
Kvalitetskänsla
8,5
Design
8,9
Prestanda
8,5
Kul att köra
8,7
Användarvänlig
8,7
Bränsleekonomi
6,6
Värde för pengarna
8,7
Generellt betyg
8,6
Betyg 8.6 ut av 10 baserat på 24 omdömen
Visa fler detaljer
10 av 10 möjliga

GIESELA

Vårgårda SE I vardagen som familjebil,
+
Att alla får plats!
Har inte lämnat kommentar
Review-photo-icon
50x50
415x380

Bekräftat köp: 28 april 2016
Publicerad den: 13 april 2017

Sorento

9 av 10 möjliga

Bekräftad köpare

SE Kör ofta i storstadstrafik
+
7-sits, rymlig, hög i höjden
Att motorn börjar låta "gammal/sönder körd" redan efter någon vecka. Ja diesel motorer låter inte bra, men den hära motorn ger sig tidigt när det gäller ljud mässigt, bältes hållaren är så känslig så att man knappt vågar använda den.
1 av 1 person ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 29 april 2016
Publicerad den: 13 april 2017

Sorento

6 av 10 möjliga

NILS-ÅKE

Båstad SE Förälder
+
Fler sittplatser
Mycket elektronik. Strul med högtalare från dag 1. Drar mycket mer diesel än utlovat.
8 av 8 personer ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 26 april 2016
Publicerad den: 07 juni 2016

Sorento

10 av 10 möjliga

MATS

Täby SE Förälder
+
Glastaket, sjusitsig, mycket teknik för pengarna och den läckra designen. Härligt drag i bilen.
Förbrukningen betydligt över förväntan och vad som angetts. Barnstolar lite knepigt.
Review-photo-icon
50x50
415x380

8 av 8 personer ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 15 april 2016
Publicerad den: 28 maj 2016

Sorento

8 av 10 möjliga

STANISLAV

Brasasas SE Kör ofta på motorväg
+
Har inte lämnat kommentar
Bränsleekonomi 12 L Versus 6.6 L enligt specs!
8 av 8 personer ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 07 april 2016
Publicerad den: 19 maj 2016

Sorento

9 av 10 möjliga

MATS

värmdö SE Kör ofta på motorväg
+
Utrymmet,Mycket utrustning men en del saknas.
Autobroms och adaptivfarthållare saknas.
6 av 10 personer ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 14 mars 2016
Publicerad den: 26 april 2016

Sorento

8 av 10 möjliga

Agnes

Gammalkil/Linköping SE Kör ofta på motorväg
+
Välutrustad, navigatorn fungerar överraskande väl, om än lite omständig i hanteringen. Goda utrymmen för passagerare o. bagage
styrningen för lätt, ger inte vägkänsla
fjädring/väghållning släpper genom alla ojämnheter av vägen. Skulle förtjäna luftfjädring, även om det medför högre pris.
4 av 4 personer ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 06 november 2015
Publicerad den: 18 december 2015

Sorento

10 av 10 möjliga

LINDA

Karlskrona SE Förälder
+
Underbar bil ☺
Har inte lämnat kommentar
4 av 8 personer ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 24 september 2015
Publicerad den: 11 december 2015

Sorento

9 av 10 möjliga

SABO

Södertälje SE Förälder
+
Mycket utrustning när man väljer business plus paketet, saknar dock nightvision och hastighetsmätaren m m på framrutan, som kanske extra tillval eller ingår i pluspaketet)
upplösningen bakkameran kunde ha varit bättre under kvällstid samt belysningen för fötterna finns endast bara vid förarplatsen och inte vid passagerarplatsen och baksätet (mittenraden, 7 sit). När man öppnar bilen så tänds lamporna uppe i taket men inte bagageslampan. Ha istället en valfunktion med det också. Underredsbehandlingen kunde ha varit bättre också (under bilen). Istället 200hk/441 nm så kunde man ha ökat det till 220-230 hk/460-470nm
4 av 5 personer ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 18 september 2015
Publicerad den: 11 december 2015

Sorento

9 av 10 möjliga

PAUL

Sollentuna SE Kör ofta i storstadstrafik
+
Mycket prisvärd.
Runtombild inte i Sverige.
2 av 4 personer ansåg att detta omdöme var värdefullt
Bekräftat köp: 10 augusti 2015
Publicerad den: 01 oktober 2015

Sorento