Design
“U hebt het recht om
gefascineerd te blijven.”

Design dat over de tongen gaat.

Inleiding

De nieuwe Kia Sportage is nu aantrekkelijker dan ooit met extra verfijningen aan zijn krachtige design. Een scherpere buitenkant met een herwerkte grille vooraan, nieuwe lichten en een keuze aan nieuwe lichtmetalen velgen in combinatie met een gesofisticeerde styling en eersteklas accessoires binnenin. Wees klaar om bewonderd te worden, waar u ook gaat.

Modern design.

Van Europese makelij.

Met zijn scherpe lijnen en opvallende kenmerken zoals de Xenon-koplampen en led-achterlichten zorgt de nieuwe Kia Sportage voor een krachtige eerste indruk.

Gerestylede grille vooraan.

Nu met een nog krachtiger design.

De nieuwe Kia Sportage is voorzien van een nieuwe signatuur met tijgerneusgrille, een triomf in krachtig autodesign. Nu met een opvallende verchroomde omranding, en verkrijgbaar in roosterachtige en wigvormige grillevarianten.

“Jacht maken op deze auto is puur genot.”

Brede lichten vooraan.

Vooruit kijkend. Vooruit denkend.

De robuuste grille wordt geflankeerd door grote, pijlvormige Xenon-koplampen in optie die al even opvallend zijn. Naadloos verwerkt in de zijkant en ter aanvulling op de neerdalende daklijn van de nieuwe Kia Sportage, zijn zij voorzien van led-dagrijlichten – voor een betere zichtbaarheid.

Opvallende achterlichten.

Krachtiger. Helderder. Beter.

Ook de achterlichten zijn geweldig geëvolueerd, met bolvormige lampen die de strak en elegant gevormde achterpartij aanvullen en zorgen voor een krachtige hightech verlichting. Voor het eerst is er ook de optie van de indirect verlichte led-staartlichten voor meer zichtbaarheid 's nachts.

Bestuurder-centrische cockpit.

Tevredenheidsgarantie.

De hedendaagse stijl van de cockpit van de nieuwe Kia Sportage is omlijst door een mooi gestroomlijnd instrumentenpaneel. Maar niet alles draait om het uitzicht: het domein van de bestuurder is zo ontworpen dat al wat zorgt voor comfort, entertainment en praktische bediening, binnen handbereik is. Met de bedieningen op het stuur kunt u het audiosysteem en uw draadloze Bluetooth-apparaten bedienen terwijl u uw ogen op de weg houdt.

“Stug materiaal voor het stugge dagelijkse werk.”
Soft-touch door trims

Soft-touch deurbekledingen.

Mooi interieurontwerp.

Als het op de kwaliteit van de interieurafwerking aankomt, steekt de nieuwe Kia Sportage echt een tandje bij. Neem de aantrekkelijke vlakken en details van de deurbekledingen – met softer-touch panelen voorzien van een vulling met een nieuw ontwikkelde textuur op basis van IMG (In-Mould Graining).

Superior dashboard

Superieur dashboard.

Kwaliteit in elke centimeter.

Het stijlvolle interieur van de nieuwe Kia Sportage zorgt voor een gevoel van topkwaliteit dat benadrukt wordt door het elegante en gestroomlijnde dashboard. Het werd ergonomisch verbeterd en nu ook verfijnd met een innovatieve zachte nanoverfafwerking. En het oog voor detail gaat door, met de verlichting van de middenconsole die zowel een praktische hulp als een visueel designelement is.

Panoramisch zonnedak.

Meer zonlicht. Meer genot.

De nieuwe Kia Sportage laat u genieten van het ruime zicht op de open hemel en van frisse buitenlucht – met de optie van een panoramisch zonnedak. Spectaculair ontworpen als volledig glazen dak loopt het over de gehele lengte van het dak en creëert het een wonderlijk ruimtegevoel binnenin. Het ingenieuze design kantelt en glijdt eenvoudig op zijn plaats voor een maximaal comfort dat past bij uw humeur en bij het weer buiten. Alles binnen handbereik met een druk op de knop.

Technologie
“Verbluffende technologieën
…geconfisqueerd!”

Naar een hoger technologisch niveau.

Inleiding

De nieuwe Kia Sportage is uitgerust met intelligente en gesofisticeerde systemen die in tandem werken met de wereld rond u – allemaal intuïtief gepositioneerd voor een maximale controle en voldoening tijdens uw trip. Verwacht het beste en u zult aangenaam verrast zijn.

Hightech supervision wijzerplaten.

Al wat u moet weten in een oogopslag.

Gemonteerd tussen verzonken wijzerplaten die belangrijke informatie over het voertuig weergeven, zijn de nieuwe optionele supervision wijzerplaten uitgerust met een groot 4.2" TFT lcd-scherm dat zo ongelofelijk scherp is dat de bestuurder in een fractie van een seconde beschikt over de weergegeven informatie – van brandstofverbruik en afstandgegevens tot waarschuwingsberichten, informatie over de gekozen Flex Steer-modus, en nog veel meer.

Start/Stop-systeem.

Milieuvriendelijk. Zuinig.

Van verkeerslichten tot files, uw wagen staat vaak stil als u van A naar B rijdt. Het geavanceerde Start/Stop-systeem schakelt in die situaties de motor automatisch uit – met de voet van het koppelingspedaal en de versnelling in neutraal. Hierdoor bespaart u brandstof, wat zowel milieuvriendelijk als goed voor uw portefeuille is.

Achteruitkijkcamera.

Zie precies wat zich achter u bevindt.

Zodra u de auto in achteruit schakelt, geeft de camera een beeld weer op het 4.3" TFT lcd-kleurenscherm of het 7" navigatiescherm* zodat u de afstand tot een eventueel laag obstakel achter u kunt zien en inschatten. *Optioneel.

“Een zaak oplossen vereist een maximum aan aanzicht.”
Smart Parking Assist System

Intelligent parkeerhulpsysteem (SPAS).

Moeiteloos achteruit parkeren.

Met SPAS zult u verbaasd zijn hoe eenvoudig parkeren wordt – zelfs in de nauwste parkeerplaatsen. Het systeem herkent een geschikte parallelle parkeerplaats, neemt de sturing van de wagen automatisch over en schat de afstand tot de auto vooraan en achteraan in. Al wat u moet doen, is de snelheid aanpassen en gepast schakelen.

Comfort
“Op missie zijn voelde nooit
zo comfortabel.”

Buitengewone ritten. Elke dag.

Inleiding

Met zijn verfijnde afwerkingen, verborgen extra's en verbazingwekkend ruime afmetingen bezorgt de Kia Sportage u tal van redenen om te glimlachen. Met zoveel gebruiksgemak zult u bij aankomst een beter humeur hebben dan bij vertrek.

Gebruiksvriendelijke touchscreen.

Infotainment binnen handbereik.

Bovenop het standaard audiosysteem pronkt de nieuwe Kia Sportage ook met een 4.3" en een extra groot 7" TFT touchscreen. Beide touchscreens zijn gekoppeld aan een gesofisticeerd InfinityTM Sound System aangevuld met een dakantenne in de vorm van een haaienvin voor een optimale ontvangst – allemaal comfortabel bediend met uw vingertoppen. Het navigatiesysteem met 7" touchscreen is zelfs voorzien van stemherkenning, tekst-naar-spraak-functie en zes gratis jaarlijkse kaartupdates. Met al deze geavanceerde technologie en een beperkt aantal draai- of drukknoppen, zult u met verbazing merken hoe u nog meer van uw entertainmentsysteem zult genieten.

Verwarmd stuurwiel.

Warme handen op koude dagen.

In de geest van de toepassing van geavanceerde technologieën voor meer rijcomfort, kan het stuur in de nieuwe Kia Sportage verwarmd worden voor heerlijk warme handen tijdens het rijden, hoe koud het buiten ook mag zijn*. *Optioneel.

“Raad eens wat ik in de koffer vond … tonnen ruimte!”
Spacious interior

Ruim interieur.

Meer ruimte. Meer mogelijkheden.

Hoewel hij compact is, zult u in de nieuwe Kia Sportage een uniek gevoel van ruimte ontdekken. Dankzij de lange wielbasis biedt hij overvloedige beenruimte, en niet te vergeten uitvoerige hoofd- en elleboogruimte – zelfs op de achterbank. Hij biedt niet alleen veel ruimte maar is ook bijzonder veelzijdig, met talrijke mogelijkheden om de zetels te verstellen en vele handige opbergruimtes, waaronder diepe opbergvakken in de deur en een groot handschoenkastje.

Flexibele koffer.

Groots wat comfort en veelzijdigheid betreft.

In de kofferbak van de nieuwe Kia Sportage ontdekt u een genereuze laadruimte van 564 liter. Als u nog meer nodig hebt, kan de achterbank in een verhouding 60:40 neergeklapt worden zodat 1.353 liter laadruimte ontstaat – u kunt dus zowat alles vervoeren.

Smart Key

Smart Key.

Gemakkelijk instappen nog eenvoudiger.

U hoeft niet meer eindeloos naar uw autosleutels te zoeken. Met de Smart Key* in uw broekzak of tas detecteert de Kia Sportage automatisch dat u de eigenaar bent wanneer u in de buurt van het voertuig komt. Al wat u moet doen, is op de deurhendel drukken om de deur te ontgrendelen, en vervolgens op de Start/Stop-knop van de motor om weg te rijden. *Optioneel.

Gegevensblad

Buitenafm.

(mm)

4.440 1.855 1.630 * * (1.640: met dakrek) 1.597 1.598 2.640 890 910

Motor

Specificaties

Maximumvermogen (ps/tpm) 135 /6300
0-tot-100 km/u (sec.) 11,1
Topsnelh. (km/u) 178
Max. koppel (nm/tpm) 164.3 /4850
Verbruik (liter/100km)* 6,4
CO2 Uitstoot (g/km)* 149
Maximumvermogen (ps/tpm) 166 /6200
0-tot-100 km/u (sec.) 10,4
Topsnelh. (km/u) 196
Max. koppel (nm/tpm) 205 /4000
Verbruik (liter/100km)* 7,8
CO2 Uitstoot (g/km)* 182
Maximumvermogen (ps/tpm) 115 /4000
0-tot-100 km/u (sec.) 12,3
Topsnelh. (km/u) 173
Max. koppel (nm/tpm) 260 /1250~2750
Verbruik (liter/100km)* 5,2
CO2 Uitstoot (g/km)* 135
Maximumvermogen (ps/tpm) 136 /4000
0-tot-100 km/u (sec.) 10,8
Topsnelh. (km/u) 182
Max. koppel (nm/tpm) 320 /1800~2500
Verbruik (liter/100km)* 5,5
CO2 Uitstoot (g/km)* 147
Maximumvermogen (ps/tpm) 184/ /4000
0-tot-100 km/u (sec.) 9,4
Topsnelh. (km/u) 195
Max. koppel (nm/tpm) 382 /1800~2500
Verbruik (liter/100km)* 5,9
CO2 Uitstoot (g/km)* 154

7 jaar garantie

7-year warranty

7 jaar garantie.

Een zorg minder.

Stelt u zich eens voor: een zorg minder voor de volgende zeven jaar van uw leven. Dat bieden wij u met onze ongeziene garantie voor de nieuwe Kia Sportage. Voor een volledige dekking van uw auto en voor een gerust gemoed. Waarom zo'n geweldig aanbod? Omdat de Kia Sportage gebouwd is om lang mee te gaan en getest werd volgens de strengste normen van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hoewel de garantie u volledig dekt, is de kans groot dat u er nooit een beroep op zult doen. Ze is zelfs volledig overdraagbaar zolang ze geldig is, zodat de waarde van uw auto gemaximaliseerd wordt voor een eventuele verkoop.

De 7 jaar/150.000 km garantie van Kia is geldig op alle nieuwe Kia's
verkocht door Kia Motors Belgium vanaf 01.01.2010.

Wagenpark

Fleet

Overtuigende feiten wanneer u uw wagenpark samenstelt.

Fleet management

Als fleet manager moet u kunnen rekenen op een betrouwbare partner op internationaal, nationaal en lokaal niveau. We bieden u aantrekkelijke producten en een uitgebreid gamma aan bijbehorende diensten.p>

 • • 150.000 km
 • • 100% overdraagbaar aan de volgende eigenaar
 • • Tot 12 jaar antiroestgarantie
 • • 5 jaar lakgarantie
 • • Lage prijzen
 • • Aanzienlijk hogere waarde dan concurrenten
 • • Laag brandstofverbruik over het totale bereik
 • • Lage taksen en voordelige verzekering
 • • Verfijnde, bijzonder betrouwbare motoren
 • • Evenwichtige prestaties & efficiëntie
 • • Start/Stop-systeem (ISG)
 • • Optimale schakelindicator
 • • Partnerschap op lange termijn met Eurotax Glass
 • • Voorspelling restwaarde voor de lancering van de modellen
 • • TCO management met JATO Dynamics als partner
 • • Kia Approved Used Car Programme
Verder

Kia maakt gebruik van cookies op haar website voor het beheer van webstatistieken, sociale media en ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid. Door onze website te bezoeken of door op "Sluiten" te klikken geeft u toestemming om cookies te gebruiken. Indien u meer informatie wenst over het gebruik van cookies, lees dan ons cookiebeleid.

Toestaan Weigeren
Geen cookie modus | Meer lezen