Go to content
I ri-look kia Venga një përvojë unike të hapësirës

I ri-look kia Venga një përvojë unike të hapësirës

Me sy e saj dinamike dhe shkathtësi të lartë, Kia Venga kombinon të gjitha avantazhet e një hatchback familjare dhe një MPV kompakt, sjellë së bashku në një paketë magjepsëse hartuar.

  • reddot_2010_black
  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

Pjesa e jashtme

Born, built and loved in europe

E lindur, e ndërtuar dhe të dashur në Evropë

Kia Venga i ri ka të gjithë përbërësit për të qenë një ikonë ndërkombëtare style. Ajo u konceptua nga ekipi ynë dizajn evropian në Frankfurt dhe mbart vuaj re nënshkrim të AKI-së. Nën drejtimin e ekipit të projektimit është Venga ka dalë me, linjat e tendosur muskulare, një qëndrim siguroi dhe një para tabelë-duke e bërë atë individual dhe të veçantë mrekullueshëm.
Imagine designing the  perfect space. we did

Imagjinoni dizajnimin hapësirë ​​të përsosur. Ne bëmë

Gjithkush pëlqen hapësirë. Pra, pse të mos bëjë më atë? Kia Venga i ri e bën atë të bukur. Me sy të saj cutting-edge dinamike, një roofline të lartë, një sheelbase jashtëzakonisht të gjatë dhe një çati të gjithë-xhami, ju keni marrë një makinë të vërtetë të gjithanshëm që ju bën të ndjeheni si në qoftë se ju në pronësi qiellin si. Është ky lloj i lirë-të menduarit që e ka ndihmuar të krijojë Kia Venga re. Ajo vjen me shumë më shumë ide të zgjuar, të gatshëm për t'u eksploruar, kur ju jeni.
 Ndjehen të lirë për të ia ngul sytë

Ndjehen të lirë për të ia ngul sytë

Parë atë nga larg apo afër dhe ju do të zbuloni detaje me stil nga çdo kënd. Designers tona kanë krijuar një makinë të vërtetë funksionale dhe ende arritur për të siguruar se ajo është shumë e këndshme dhe tërheqëse.
Ajo tregon, nga të përfundojë-rreth e madhe headlamps për dritat e pasme të guximshme - kontakt përfunduar për dizajn dinamik pykë-formë pasme. Është gjithashtu shumë aerodinamik, i cili kursen karburant dhe përmirëson trajtimin.

Pjesa e brendshme

Performanca

Të gjitha get-up-dhe-te ju duhet

A jeni një dashnor benzine, ose ju betohen në naftë? Kia Venga ofron një zgjedhje e katër përgjegjshëm me naftë dhe benzinë ​​modele 1.4 dhe 1.6 litër duke filluar nga 75 PS me 126 PS. Përderisa të gjithë motorëve me naftë të shfaqë gjenerata e fundit 2 teknologjia Common Rail Diesel, modeli 1.6 liter është fi tted me një turbocharger ndryshueshme gjeometri të maksimizuar performancën. Modelet benzinës kanë CVVT (Continuous ndryshueshme kohën Valve) teknologji dhe injeksion elektronik të karburantit për të rritur prodhimin.

Siguria

mbrojtëse të forta, taktika zgjuar

Kia Venga është e pajisur mirë për të shmangur situata të rrezikshme.
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
    Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.