Go to content
Born into the modern world

Lindur në botën moderne

Dielli lind mbi një dizajn të spikatur dinamik me lakime dhe përvijon një shprehje të stilit magjepsës dhe sofistikimit të mprehtë. "new Sportage", një makinë që ju mundëson ta shijoni jetën në maksimum.

  360° VR

  Cherry Black Clear White Fiery Red Mercury Blue Mineral Silver Paitina Gold Snow White Pearl

  Cherry Black

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  Ready to reinvent the game

  Gati për të nisur gjithçka nga e para

  Çoje përvojën tënde në drejtimin e automjetit drejt niveleve të reja falë përdorimit unik, mahnitës dhe novator të teknologjisë nga "all-new Sportage", si dhe kujdesit të jashtëzakonshëm ndaj detajeve.
  City driving has never been so cool

  Udhëtimi në qytet nuk ka qenë kurrë më parë kaq i bukur

  "Sportage" është mbreti i ri i xhunglës urbane, me fuqi të mjaftueshme për të ecur me siguri dhe qetësi në rrugët e qyteteve, së bashku me kombinimin e përsosur të stilit bashkëkohor dhe të tërheqjes së pamjes sportive.
  Eye-catching lines that draw admiring glances

  Vija që bien në sy e marrin shikime admirimi

  Të gjithëve na pëlqen të biem në sy e të shihemi si ndryshe nga turma. Me linjat e forta elegante, si dhe stilin sportiv, modeli revolucionar "all-new Sportage" është "SUV" për të cilën mund të jeni më se krenar ta drejtoni.

  Pjesa e brendshme

  Një pamje fantastike në çdo drejtim

  KRYESORE

  Ngrijeni pavarësinë tuaj në rrugë në nivele krejt të reja

  Kur zgjidhni shiritin emocionues "GT Line", një sërë ekstrash përmirësojnë stilin e jashtëm të "all-new Storage" tuaj dhe ju mundësojnë të shprehni lirisht identitetin tuaj unik.

  Performanca

  Teknologji e fjalës së fundit për stabilitet maksimal gjatë drejtimit të automjetit

  Nuk ka asgjë të ngjashme me ndjesinë e aktivizimit të teknologjisë "AWD" të "Kia" në rastet kur "all-new Sportage" merr kthesa gjatë rrugës. Hyrja në kthesa nuk ka qenë kurrë më parë kaq zbavitëse.

  Siguria

  Pasi fuqia dhe siguria shkojnë së bashku

  Përdorimi i zgjeruar i çelikut të avancuar të rezistencës së lartë (AHSS) të kombinuar me një disenjim tejet të mirëpërforcuar të shasisë si dhe me procesin e vulosjes me nxehtësi kanë krijuar Sportage më të sigurt dhe më të heshtur të arritur deri më sot.
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.