Go to content
More stylish than ever Soul

"Soul" me më shumë stil se kurrë më parë

Ne morëm një dizajn novator të vlerësuar me çmime e të rrënjosur në ADN-në e veçantë urbane dhe e drejtuam në të ardhmen. Modeli "Soul" krejtësisht i ri i "Kia" është fuqizuar dhe rafinuar – brenda dhe jashtë – me stilin sportiv të ngjashëm me "SUV", një mbartës i teknologjive novatore dhe performancën e përmirësuar për një drejtim përfshirës.

 • if-2014
 • international_2014
 • abc_2014
 • reddot_2014

360° VR

acid green Cherry Black brigt silver clear white inferno red mustard new vanillia shake newport blue Titanum Silver toffee

acid green

More stylish than ever Soul

Mburruni me stilin tuaj individual

Bëhuni gati të eksploroni mundësitë emocionuese që ofron qyteti ndërsa lini gjurmët tuaja personale në peizazhin urban.

 • Duke filluar nga  
 • ZHVENDOSJA DERI NË  
 • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
 • GARANCIA  

Pjesa e jashtme

Futuristic and funky meet chic sophistication

Stili futurist dhe i veçantë bashkohet me sofistikimin shik

Opsionet e ngjyrave të jashtme tërheqëse me dy tonalitete, fenerët e disenjuar në mënyrë të dallueshme me dritat e përparme LED të pozicionimit dhe dritat e pasme të kombinuara moderne dhe të montuara lart janë vetëm disa nga elementet e dizajnit modern që bashkohen për të shprehur fantazinë e argëtimit nga çdo kënd.
The pulse of the urban jungle

Pulsi i xhunglës urbane

"Soul" është partneri i përkryer për rrugën tuaj përmes argëtimit dhe emocionit të mjedisit metropolitan. Dallohuni nga turma dhe shihni me sytë tuaj pse modeli i vërtetë ikonik nuk del asnjëherë jashtë mode.
A refreshing blast of design inspiration

Një puhizë freskuese e frymëzimit të disenjimit

Harqet e rrotave të fuqishme, xhamat rrethues që ruajnë temperaturën dhe pjesa e përparme me linja katrore të larta që dallohen menjëherë të "Soul" kombinohen për të krijuar një prezencë energjike dhe tërheqëse në rrugë.

Pjesa e brendshme

Një interpretim revolucionar i këndvështrimit tuaj

Performanca

I projektuar për ngazëllim

Pavarësisht kushteve të punës apo dëfrimit, do të vëreni ndërthurjen mbresëlënëse të performancës, sigurisë dhe dinamikave të automjetit të "Soul" që e rikthejnë drejtimin në argëtim.

Siguria

VSM (Menaxhimi i qëndrueshmërisë së automjetit)

"VSM" ndihmon në garantimin e qëndrueshmërisë së makinës gjatë përshpejtimit ose frenimit të papritur - veçanërisht në sipërfaqe të ashpra, të lagështa dhe të rrëshqitshme rruge.
 • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
 • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
  Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.