Go to content
The talented compact car

Makina e talentuar kompakte

Kur përmendet modeli i ri "Rio" i "Kia", flitet për talent të pakufizuar. Ky model kompakt sportiv
me efikasitet të përmirësuar mburret me klasifikimin e emetimeve më të ulëta se kurrë më parë. Dhe me
detajet që i janë kushtuar dizajnit të tij, "Rio" i ri i "Kia" është më dinamik dhe më elegant se kurrë më parë,
duke e bërë po aq të bukur nga jashtë sa inteligjent në pjesën e brendshme. Epo ky është talent.

  360° VR

  AURORA BLACK PEARL BRIGHT SILVER FORMAL DEEP BLUE PLATINUM GRAPHITE SIGNAL RED WENDY BROWN CLEAR WHITE DIGITAL YELLOW URAN BLUE

  AURORA BLACK PEARL

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA 5years / 100,000km
   Whichever is earlier

  Pjesa e jashtme

  The ideal urban accessory

  Aksesori ideal urban

  Një restorant i njohur, një kafene e këndshme, një vend takimi special. Ambientet e preferuara bëhen shpejt pjesë e jetës suaj. Njëlloj ndodh me "Rio", i cili ju vë buzën në gaz ndërsa ju shëtit pa u ndier përreth qytetit. Prova që talenti mund t'ju çojë kudo.
  Talent that lasts

  Talent që zgjat

  Në një mjedis urban, stili është çelësi. Dhe "Rio" sportiv garanton se do të bjerë në sy me dizajnin e tij të përmirësuar dinamik.
  Makina kompakte tani është rikrijuar përgjithnjë.
  Bring out the

  Tregoni çfarë është "stili" në stilin e jetesës

  Shijoni fleksibilitetin e një modeli me bagazh pa sakrifikuar paraqitjen mahnitëse. Elementet e spikatura dinamike të dizajnit, së bashku me karakteristikat e sigurisë dhe prakticitetit të pakomprometueshëm e bëjnë makinën e duhur për çdo rast.

  Pjesa e brendshme

  Dizajn precizioni dhe ergonomie

  Performanca

  Bashkëpunimi i përkryer
  i fuqisë dhe sigurisë

  Drejtoni "Rio" dhe, së bashku me fuqinë, efikasitetin dhe performancën, vijnë emetimet e ulëta dhe konsumi i reduktuar i karburantit, pa përmendur specifikimet e sigurisë së shkallës më të lartë. Duke filluar nga skeleti strukturor që thith forcat e goditjes si në përplasjet ballore dhe në ato anësore dhe deri te gama e masave të sigurisë aktive dhe pasive, "Rio" është ndërtuar për të mbrojtur çka është e rëndësishme.

  HAPËSIRË

  Ngarkoni bagazhet për aventurë

  Një ngritje e derës së pasme të "Rio" dhe do t'i bëni që tani planet për vendet ku mund të shkoni. Me hapësirën e bagazheve 288 litër kubikë, "Rio" është partneri ideal për stile aktive jetese.
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.