Go to content
The new kia pro_cee’d

"kia pro_cee’d" e re

Si thoni për argëtim të pastër pas timonit për këtë model sportiv tejet të stilizuar Veturë e vërtetë individuale me 3 dyer, por gjithsesi pjesë e gamës "cee’d" - përplot me veçorit të reja stilistike, motorë më reagues dhe teknologjinë dhe komoditetin më të mirë që ofron "Kia".

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  Designed to electrify, even at a standstill

  Disenjuar për t'ju elektrifikuar, edhe kur thjesht qëndron në vend

  “Një veturë që dëshironi ta ngisni, jo thjesht ta keni.” Kështu e përshkruar Peter Schreyer, kreu i departamentit të disenjimit, tërheqjen e shpërblyer me çmime të modelit "pro_cee’d". "pro_cee’d" të jep ndjesinë e kënaqësisë po aq sa të bukurisë që e karakterizon.
  Live more life

  Jetojeni jetën më fort

  Mes elementeve kryesore, vihet re silueta dinamike me një dritare të veçantë ngushtuese anësore dhe me drita të pasme të fuqishme "LED" që lidhin pjesën e pasme muskulore me profilin impozant anësor.
  Let the game begin

  Fillojmë lojën

  In fact, this striking hatchback is so well built that we confidently offer it with our industry-leading 7-year warranty. We can guarantee this great coverage because the pro_cee’d is built to the highest standards at our state-of-the-art factory in Slovakia and has been tested rigorously for reliability and durability.

  Pjesa e brendshme

  Komfort & cilësi në markën tuaj

  lehtësi

  Një shkallë më lart

  Thjesht ndizni foninë me radion e re të transmetimit dixhital (DAB), luajtësin për "CD" dhe gjashtë altoparlantë. Ose zgjidhni një foni me ekran "TFT LCD" 4,3-inçësh dhe kamerë të pasme.

  Siguria

  Mendësi e përparuar për mbrojtjen më të mirë

  Sistemi ynë i avancuar i daljes nga korsia parandalon shmangien nga kursi i rrugës kur lodheni apo humbisni përqendrimin për ndonjë çast. Një kamerë monitoron pozicionin e veturës në lidhje me korsinë dhe, nëse del nevoja, ju sinjalizon me anë të tingullit paralajmërues.

  DYNAMICS DREJTIMIT

  Sepse jo të gjitha karficat janë njësoj

  Për ata që duan vetëm drejt e ngushtë, edhe më tej - "pro_cee’d" ka një sërë asistentësh për t'ju ndihmuar të ruani kontrollin. Amortizatorët e rafinuar me suspensione të parme "MacPherson" dhe të pasme "multi-link" sigurojnë manovrim të shkëlqyeshëm dhe komoditet gjatë drejtimit. Edhe shasia e përforcuar, edhe amortizatorët vijnë të pajisur me materiale izolimi akustik për të minimizuar zhurmën dhe dridhjet nga rruga.
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.