Go to content
The new kia pro_cee’d gt

"kia pro_cee’d GT" e re

Njihuni me modelin tonë të shtuar së fundi në familjen "Kia cee’d". "pro_cee’d GT" ka të njëjtën prejardhje me "pro_cee'd"; personaliteti i saj është sportiv deri në palcë. Me stil të dukshëm sportiv brenda dhe jashtë, plus motorin gjëmues "Turbo GDI 204 PS" 1,6-litërsh në zemër të tij, do të shijoni veturën e vogël më të fuqishme të "Kia" që shkel ndonjëherë rrugët.

  • Duke filluar nga  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  The new pro_cee’d gt

  Modeli i ri "pro_cee’d GT"

  I skalitur. I mprehtë. Gjaknxehtë: Modeli i ri "Kia pro_cee’d GT" i kushtohet drejtimit me adrenalinë të lartë dhe do t'ju emocionojë gjatë të gjithë rrugës për në destinacionin tuaj.
  The new pro_cee’d gt

  Modeli i ri "pro_cee’d GT"

  Një "GT" jo vetëm me stil të dukshëm evropian, por edhe me një prani të fortë vendase që e përmirëson së tepërmi ndjesinë.
  The new pro_cee’d gt

  Modeli i ri "pro_cee’d GT"

  Merrni pozicionin tuaj në sediljen e drejtuesit dhe do të rrethoheni nga
  një atmosferë e pakrahasueshme falë detajeve dhe finiturave të punuara me mjeshtëri.

  Pjesa e brendshme

  Komoditet dhe cilësi në nisje

  Modeli me tri dyer, turbo, sportiv, nuk ka asnjë siklet tjetër, përveçse mbase emrit të vjetruar. Ky është modeli me bagazh që vërtet meriton një vend në listën tuaj të blerjeve të mundshme.

  1ST EDICIONI

  Seria I e kufizuar e "GT" së pakufizuar

  500 është numri magjik. 500 seri të kufizuara - të gjitha luksoze me kontraste unike të zeza dhe elemente të tjera posaçërisht për "GT".
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.