Go to content
All in small picanto

Të gjitha në "Picanto"

Drejtimi duhet të nxjerrë në pah karakterin tuaj. Njihuni me "Picanto" e re.
Sportive dhe me stil, ajo ofron edhe elementet e tjera thelbësore:
veçoritë e avancuara, teknologjinë promjedisore dhe, pa dyshim, individualitetin tanimë legjendar të "Picanto".

  360° VR

  CLEAR WHITE TITANIUM SILVER SIGNAL RED CHERRY PINK BRIGHT SILVER DAZZING BLUE MIDNIGHT BLACK MILKY BEIGE HONEY BEE ALICE BLUE

  CLEAR WHITE

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  Bring new colour to life

  Shtojini jetës ngjyra të reja

  Eyes meet hearts pound

  Shikimet ndeshen, zemrat rrahin

  The fun is just getting started

  Argëtimi sapo ka filluar

  Pjesa e brendshme

  Ndihuni më komod dhe më të sigurt

  Performanca

  1.2 mpi

  Fuqia maksimale 87 ps / 6,000 rpm
  Rrotullimi maksimal 12,2 kg·m / 4,000 rpm
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.