Go to content
Stylish and practical… just like you

Elegante dhe praktike... sikurse ju

Modeli "all-new Optima" është disenjuar sipas mënyrës se si jetojmë. Se si udhëtojmë. Se si pushojmë. Se si lidhemi me teknologjinë. Hyni në epokën e re dhe inteligjente të transportit.

  360° VR

  SNOW WHITE PEARL CLEAR WHITE SILKY SILVER AURORA BLACK PEARL PLATINUM GRAPHITE MOSS GRAY TEMPTATION RED GRAVITY BLUE PLUTO BROWN

  SNOW WHITE PEARL

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • qytet/autorrugë  

  Pjesa e jashtme

  It draws you in… and wins you over

  Ju tërheq... dhe ju bën për vete

  Një formë e re impozante. Detaje tërheqëse. Teknologji e re emocionuese. Dhe një bazament i zgjeruar rrotash për stabilitet dhe komoditet edhe më të mirë. Modeli me më shumë hapësirë "all-new Kia Optima" e shpreh finesën në një paketë të parezistueshme.
  A stunning silhouette

  Një siluetë mahnitëse

  Dritaret anësore që zgjaten plot hijeshi përtej dyerve të pasme. Një kapak bagazhi i riformësuar për të vepruar si krah aerodinamik. Dhe një larmi disenjimesh të reja për disqet. Modeli "all-new Kia Optima" është një kryevepër në kuptimin e vërtetë të fjalës.
  Even from behind, it puts its best foot forward

  Edhe nga mbrapa, ky model të lë përshtypjen e tij më të mirë

  Staturë e harkuar aerodinamike. Drita të spikatura të pasme. Linja të pastra e të skalitura. Dhe opsione të këndshme marmite. Ngado ta shikosh, modeli "all-new Kia Optima" rrezaton luks nga çdo kënd.

  Pjesa e brendshme

  Gjithçka qëndron te detajet

  GT

  Striking details that set an iconic performer apart

  Striking details that set an iconic performer apart

  Detaje mahnitëse që nxjerrin në pah modelin e mirënjohur

  Designed for total immersion in the driving experience

  Disenjuar për përfshirje tërësore në drejtimin e automjetit

  Performanca

  Reflekse super të shpejta

  Shasia e "all new Optima" është ridisenjuar për një udhëtim më të shtruar dhe manovrim më reagues gjatë kthesave të rrugës.

  Siguria

  Materiale të avancuara për qetësinë tuaj

  Falë përdorimit më inteligjent të metaleve dhe materialeve cilësore ngjitëse në pika kyçe të shasisë së automjetit, "all-new Kia Optima" ju mbështjell në një kabinë të lehtë por gjithsesi të përforcuar, duke vendosur kështu një standard të ri në sigurinë e pasagjerëve.
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.