Go to content
An adventurer that's equally at home in the modern cityscape

Një aventurier që ndihet si në shtëpi
në peizazhin modern të qytetit

"Sorento" ka një trashëgimi solide të prakticitetit të palodhur dhe për çdo kohë, të kalitur në terrenet e egra. Tani, me një stil më të rafinuar, zhdërvjelltësia e saj është po aq tërheqëse në rrugët më të sofistikuara të qytetit.

  360° VR

  SNOW WHITE PEARL SILKY SILVER PLATINUM GRAPHITE IMPERIAL BRONZE METAL STREAM AURORA BLACK PEARL

  SNOW WHITE PEARL

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  Equipped to get you right where you want to be

  E pajisur për t'ju transportuar saktësisht ku dëshironi të shkoni

  "Sorento" e re energjike e 2015-ës e "Kia" ju shpie në vende të reja emocionuese dhe ju ofron pajisjet e nevojshme për ta bërë udhëtimin me stil dhe siguri.
  Witness graceful economy in motion

  Dëshmo hijeshi dhe ekonomi në lëvizje

  Konturet e pjerrëta të "Sorento" mund të jenë tërheqëse, por nuk shërbejnë vetëm për pamjen e saj. Në fakt, ato luajnë rol për t'ju transportuar më larg me më pak karburant.
  An SUV designed for all the lives we lead

  Një "SUV" e krijuar për të gjitha mënyrat e jetesës

  "Sorento" e re e pjerrët dhe e zhdërvjellët sjell në rrugë luks, teknologji dhe prakticitet në raporte të balancuara në mënyrë ideale. Dinamika e avancuar në manovrim, tiparet e përparuara të sigurisë dhe lidhja e vërtetë fuqizuese vijnë së bashku në një paketë të sofistikuar që ju ndihmon të plotësoni nevojat e jetës moderne për sa i përket stilit.

  Pjesa e brendshme

  Rrethohuni me konture inteligjente

  Performanca

  Përjeto kontroll të saktë të çdo rrote

  Një sistem bashkues AWD novator dhe vazhdimisht aktiv ndihmon që "Sorento" e pajisur me AWD të ruajë forcën tërheqëse maksimale në sipërfaqe të vështira, të lirshme ose të rrëshqitshme dhe ndihmon në përmirësimin e qëndrueshmërisë anësore gjatë kthesave.

  Siguria

  Çelik jashtëzakonisht i fortë i përmirësuar me teknologji të avancuar (AHSS)

  "Sorento" përdor më shumë se 52,7% çelik jashtëzakonisht të fortë të përmirësuar me teknologji të avancuar. Ky çelik i veçantë përforcon pjesët e përparme, të pasme dhe anësore, si dhe pikat me tërheqje të madhe në të gjithë trupin.
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.