Go to content
Enjoy your work K2500

Shtojeni kënaqësinë në punën tuaj me "K2500"

Kamionçina e rinovuar e serisë "K" e "Kia" do t'ju ndryshojë mendimin për kamionçinat. Më shumë funksionalitet dhe një nivel rafinimi që prisni ta gjeni vetëm në veturat për pasagjerë. Kamionçina e serisë "K" jo vetëm që e bën punën më të lehtë, por edhe më komode.

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  Wider, longer, faster... simply better

  Më e gjerë, më e gjatë, më e shpejtë.....thjesht më e mirë

  Kamionçina e serisë "K" është thjesht më e mirë se konkurrentët e saj. Kapaciteti i bollshëm i ngarkesës, performanca e lartë e motorit dhe frenave, stili aerodinamik dhe fokusi tek elementet rafinuese për drejtuesin ju ndihmojnë të përqëndroheni te puna që keni në dorë.
  It’s all in the details

  Detaje të konceptuara me kujdes

  Nuk ka shembull më të mirë se kamionçina e serisë "K" e "Kia" për të mbajtur lart reputacionin tonë për rezistencë të lartë dhe vlera të mëdha. Me pamjen e saj moderne, performancën dinamike dhe vëmendjen ndaj detajeve, kamionçina e serisë "K" vendos në çdo aspekt një standard të ri për këtë segment të automjeteve.
  Wherever you need to go...it’s ready

  Cilido qoftë destinacioni juaj...ajo është gati

  Pjesa e brendshme

  Dizenjuar për komoditetin tuaj

  Performanca

  Motor A-II 2.5 me naftë

  Motori turbo 2476 cc i "K2500" arrin një fuqi 130 ps (96 kW) në 3800 rpm dhe 26,0 kg•m (255 Nm) fuqi përdredhëse në 1500~3500 rpm, duke mundësuar një shpejtësi maksimale deri në 127 km/orë.

  Siguria

  ABS - Sistemi kundër bllokimit gjatë frenimit

  Në rast se ju duhet të frenoni dhe të ndryshoni papritur drejtim, sistemi i frenimit progresiv ushtron presionin e duhur të frenimit në secilën prej rrotave për t'ju ndihmuar në shmangien e përplasjes. (disponohet vetëm për "K2500")
  • Opsionet mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informacionet dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe mund të ndryshohen pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokal Kia për informacion aktual.