Go to content
The new Kia cee’d

The new Kia cee’d

Përplot staturë, risi dhe hapësirë për t'iu përshtatur çdo stili jetese që mund të jetë gjithçka përtej rutinës së përditshme. Ka ende shumë për të zbuluar, prandaj shfrytëzojeni në maksimum.

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  Instant attraction. Lasting desire

  Tërheqje e menjëhershme. Dëshirë që zgjat

  Po, është e vërtetë se modeli i ri "Kia Cee’d" ka vetëm një qëllim. T'ju bëjë të çmendeni pas atyre linjave dinamike.
  Show your stylish side with the new kia cee’d

  Tregoni anën tuaj elegante me modelin e ri "kia Cee’d"

  Vetëm se këtu e gjeni me hapësirën dhe funksionet e një modeli me 5 dyer. Rezultati është me të vërtetë tërheqës, konceptuar nga ekipi fitues i disenjimit evropian i "Kia" drejtuar nga Grégory Guillaume.

  Pjesa e brendshme

  Veshur për të lënë mbresa dhe tërhequr shikime

  Performanca

  Grupi i transmisionit dhe transmisioni

  gjithçka për një performancë të rafinuar

  Siguria

  Mendësi e përparuar për mbrojtjen më të mirë

  "Cee’d" është i pajisur me teknologji sigurie më inteligjente se kurrë më parë "Cee’d" vjen me një sërë teknologjish inteligjente për t'ju ndihmuar, para së gjithash, të shmangni rrezikun

  DYNAMICS DREJTIMIT

  Më shumë gëzim në çdo kthesë

  Inxhinierët tanë kanë punuar së tepërmi për ta bërë udhëtimin më të këndshëm në çdo pjesë të rrugës. Amortizatorët e përsosur deri në detaj përbëhet nga suspensioni i sofistikuar i parmë "MacPherson" dhe i pasmë "multi-link".
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.