Go to content
Cee'd Sportswagon

"Cee'd" familjare sportive

Hidhini një sy linjës elegante të çatisë me skarën plot stil të saj, rrjetën identifikuese të "Kia" apo dritave të përparme të skalitura bukur dhe atyre të rafinuara të pasme "LED".

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  So much to discover, so make the most of it

  Ende shumë për të zbuluar, ndaj shfrytëzojeni deri në fund

  Me modelin e ri familjar sportiv "Kia cee’d", kombinimi i hapësirës, fleksibilitetit dhe disenjimit me stil duket i lehtë.
  Impressive thinking inside and out

  Mendësi mbresëlënëse brenda dhe jashtë

  Dera e pasme hapet deri në çati për të krijuar një hapësirë më të madhe dhe ngarkim të lehtë. E gjithë vëmendja i është kushtuar disenjimit të spikatur, që është si i këndshëm, ashtu edhe funksional.
  Excitement to go on and on about

  Emocion i pafundmë

  Në fakt, orë të tëra testimi në tunel ere dëshmojnë se forma aerodinamike e të dy stileve të trupit të modelit "Cee'd" është më efikase se kurrë.

  Pjesa e brendshme

  Veshur për të lënë mbresa dhe tërhequr shikime

  Performanca

  Grupi i transmisionit dhe transmisioni

  gjithçka për një performancë të rafinuar

  Siguria

  Mendësi e përparuar për mbrojtjen më të mirë

  "cee’d" është i pajisur me teknologji sigurie më inteligjente se kurrë më parë. "cee’d" vjen me një sërë teknologjish inteligjente për t'ju ndihmuar, para së gjithash, të shmangni rrezikun.

  DYNAMICS DREJTIMIT

  Më shumë gëzim në çdo kthesë

  Amortizatorët e përsosur deri në detaj përbëhet nga suspensioni i sofistikuar i parmë "MacPherson" dhe i pasmë "multi-link".

  Comfort & CILËSISË

  Veshur për të lënë mbresa dhe tërhequr shikime

  Një kabinë e parme që tejkalon pritshmëritë tuaja
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.