Go to content

PËRMASAT

PËRMASAT(mm)
table fix area
CAR
Overall length
Overall width
Overall height
Wheelbase

Cee'd GT

4,310

1,780

1,430

2,650

Disqet

TJETËR
  • 225/40R 18" Disqe të reja aliazhi "GT"

    Disqe të reja aliazhi "GT"
Prev
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
    Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.