Go to content
Cee'd gt

CEE'D GT

Njihuni me modelin tonë të shtuar së fundi në familjen "Kia cee’d". "cee'd GT" ka të njëjtën prejardhje me "cee'd"; personaliteti i saj është sportiv deri në palcë. Me stil të dukshëm sportiv brenda dhe jashtë, plus motorin gjëmues "Turbo GDI 204 PS" 1,6-litërsh në zemër të tij, do të shijoni veturën e vogël më të fuqishme të "Kia" që shkel ndonjëherë rrugët.

  • Duke filluar nga  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  Cee'd gt exterior

  CEE'D GT

  Pamja e jashtme e modeleve "GT" dallohet dhe nga çiftet e fenerëve të shndritshëm,
  LED, me katër pika për ditën, të cilat u japin karakter dhe prani më të fortë,
  përveç që rrisin sigurinë.
  CEE'D GT Exterior

  CEE'D GT

  "cee'd gt" punon me një version të ri të motorit "Kia GDI (injeksion i drejtpërdrejtë benzine)", 1,6-litërsh, të pajisur me turbo me dhomë dyshe spirale dhe pjesë të brendshme të përforcuar. Fuqia maksimale është 204 ps, deri në 51% mbi motorin joturbo, me moment rrotullimi deri në 61% me 265 Nm. Performanca e modelit të ri, të pajisur me marshe manuale me 6 shpejtësi, vjen me përshpejtim 0-100 km/orë për vetëm 7,9 sekonda.
  Cee'd GT Exterior

  "KIA CEE'D GT" e re

  Pjesa e brendshme

  Modeli i ri "KIA CEE'D GT" njihet për ndjesinë që ju jep të ndiheni të mirëseardhur

  duke filluar me dritën e ambientit mbi konsolën e mahnitshme qendrore. krijon kushtet për atmosferën e sofistikuar në të gjithë kabinën: është përplot me materiale të cilësisë së lartë, duke përfshirë sipërfaqet e buta të kruskotit.

  Performanca

  Performancë unike

  Shpejtësi maksimale prej 230 km/orë për modelet "Kia" më të fokusuara se kurrë te performanca
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.