Go to content
All new carens

"Carens" krejt e re

Me stilin krejtësisht bashkëkohor dhe evropian, të cilit i shtohen zhdërvjelltësia maksimale dhe veçoritë e avancuara të prakticitetit dhe sigurisë, "Carens" krejt e re është gati të tronditë segmentin kompakt të "MPV".

  360° VR

  CHERRY BLACK BRIGHT SILVER CLEAR WHITE NEWPORT BLUE CAMDEN BEIGE GALAXY BROWN TITANIUM SILVER

  CHERRY BLACK

  All new carens

  Performancë të sigurt dhe efikase

  • Duke filluar nga  
  • ZHVENDOSJA DERI NË  
  • FUQIA MAKS. (hp/rpm)  
  • GARANCIA  

  Pjesa e jashtme

  Cool and chic in the city

  Tërheqëse dhe plot klas në qytet

  Sportive, plot stil dhe e sofistikuar Këto janë fjalë që zakonisht nuk lidhen me një MPV.
  Por, "Carens" e re i sjell këtij segmenti një nivel disenjimi krejt të ri dhe ju bën të ndjeheni si në shtëpi
  , qoftë kur parkoni gjatë rrugës apo në pjesën më moderne të qytetit.
  The Stylish Family Car for Modern Life

  Vetura familjare plot stil për stil modern jetese

  "Carens" është një makinë familjare krejt e re e krijuar për të plotësuar nevojat e jetës moderne duke i dhënë ngjyra jetës suaj.
  A multitalented player

  Një lojtar me shumë talente

  Fleksibiliteti është tipari dallues i një "MPV" superiore dhe "Carens" kryeson me hapësirën e madhe, konfigurimet fleksible të sediljeve dhe vendet inteligjente të magazinimit, pas së cilave gjendet një makinë me një bukuri të mahnitshme.

  Pjesa e brendshme

  Sepse gjithçka është në dorën tuaj

  Performanca

  Praktike, argëtuese dhe FAMILJARE

  Ju punoni fort për një të ardhme më të mirë, ndaj meritoni një automjet që ju krijon mundësinë të shijoni momente të çmuara me familjen. "Carens" do t'ju ndihmojë të zbuloni momentet e lumtura të kohës së lirë që shpesh humbasin në ritmet e shpejta të jetës në qytet. Lejojeni "Carens" të jetë pjesë e kujtimeve familjare që do të zgjasin gjatë gjithë jetës.

  Siguria

  Sistem me 6 airbag-ë

  Airbag-ët ballorë dhe në formë perdeje për shoferin dhe pasagjerin ndihmojnë në minimizimin e rrezikut të lëndimit të rëndë, si masa e fundit mbrojtëse në rast përplasjeje.
  • Options mund të ndryshojnë sipas rajoneve.
  • Të gjitha informatat dhe ilustrimet janë të bazuara në të dhënat e disponueshme në kohën e publikimit dhe janë subjekt për të ndryshuar pa paralajmërim.
   Kontaktoni me tregtarin tuaj lokale Kia për informacion aktual.