Go to content
  1. Home>
  2. Mjetet e blerjes>
  3. Flota e KIA>
  4. FLOTA E KIA-S

FLOTA E KIA

FLOTA E KIA-s

Qoftë nëse jeni një pronar i një biznesi të vogël me disa makina,
qoftë nëse jeni një korporatë me një flotë të gjerë globale,
Kia dhe menaxhuesit e Flotës së saj janë të përkushtuar në përmbushjen e nevojave tuaja.

 
FUQIZIMI I SUKSESIT TË BIZNESIT
Kia Inc. është një pjesë dinamike në rritje e Hyundai-Kia Automotive Group, prodhuesi i pestë në botë i makinave. Me më shumë se 250,000 makina të shitura në Kanada sot dhe një rrjet në rritje të pikave të shitjes nga njëri breg në tjetrin, ne i kuptojme nevojat unike të shoferëve dhe operatorëve të flotës në Kanada.  Automjet i flotës KIA. Kur ju zgjidhni Kia-n si partner të flotës suaj ju përfitoni një program flote të specializuar, mbrojtjen e një nga garancive më të mira në biznes dhe mbështetjen e drejtuesve zyrtarë të Kia-s.
 Profesionistë të përkushtuar ndaj biznesit të flotës suaj.
 
Ju mund të mbështeteni në një linjë produkti me projektim inxhinierik të klasit botëror, cilësi të vlerësuar me çmime, një identitet të qartë me design të ri dhe, gjithashtu, vlerën e famshme të Kia-s.
Për kompanitë që japin makina me qira ditore

Shoqëri që zotërojnë, dhe/ose operojnë me pesë (5) ose më shumë automjete dhe blejnë automjete për qëllime afatshkurtra të dhënies me qira ditore. Automjetet duhet të qëndrojnë në shërbim nën emrin e kompanisë 1) për të paktën 4 muaj OSE 8,000 km.