Go to content
  1. Home>
  2. Shërbimi>
  3. Garancia

GARANCIA

Automjetet e markes Kia gezojne dizajn, teknologji te avancuar dhe kualitet per te permbushur nevojat e cdo drejtuesi automjeti. Ne ofrojme nje nga garancite me competitive ne treg, makina juaj eshte e mbuluar nga nje garanci prej 5 vjetesh ose 150 000 kilometra, kush te plotesohet me pare. Pasi keni marre ne dorzim automjetin tuaj, ne ju rekomandojme te te lexoni kushtet e garancise dhe te ndiqni programin e mirmbajtjes te pershkruar ne to.
Per me shume informacion, lexoni manualin e perdorimit i cili do ju ndihmoje te informoheni me keshilla e specifikime te ndryshme ne teknikat e mirmbajtjes se pergjithshme te automjeteti tuaj. *Motori, kambio, akset dhe mekanizmi levizes.
5garanci prej
5 vjetesh