Go to content
prev

All-New Sportage - ‪#‎BornToDare‬!

All-New Sportage

Sportage i Ri i Kia-s është krijuar për tju ofruar më shumë se cfarë mund të mendonit ndonjëherë se mund të prisni; jo vetëm një dizajn unik që ju bën të ndiheni të veçantë,
jo vetëm teknologjinë më të fundit dhe me shumë pajisje nga më të avancuarat për të maksimizuar sigurinë dhe komoditetin tuaj.
Ai është arsyeja më shumë për të dalë nga e përditshmja dhe për të gëzuar ditën dhe jetuar jetën!
Një këndvështrim krejt i i ri për të parë botën!

Modele KËRKONI NJË KUOTË KËRKONI NJË PROVË GUIDIMI

Clironi Vetëbesimin Tuaj! Sorento

SORENTO

Me nje prezence impresionante dhe nje sere teknologjishe te avancuara si per drejtuesin dhe pasagjeret, Kia e Re Sorento dallon mbi SUV-te e sotem.
Ne ate moment te jetes kur kenaqesise se drejtimit te mjetit i shtohet nevoja per hapsire dhe shija per rafinese, eshte koha qe Sorento te behet pjese e jetes tuaj!

Modele KËRKONI NJË KUOTË KËRKONI NJË PROVË GUIDIMI
1/2
next