Go to content
IDENTITETI I MARKËS
Një ritëm ndryshe

Drejtimi i markës

Një ritëm ndryshe "Kia" sjell një ritëm ndryshe në industrinë automobilistike botërore nëpërmjet zhvillimit të saj gjithnjë e më dinamik.
Ashtu si një ritëm muzikor që të prek në zemër, edhe "Kia" përpiqet t'jua pasurojë jetën çdo ditë.

Slogani i markës

"Kia" do t'ju tregojë fuqinë për të befasuar me përjetime dinamike dhe emocionuese që shkojnë përtej pritshmërive tuaja.
Fuqia për të befasuar

Vlerat e markës

Marka më e mirë në mbarë botën Në vitin 2015 "Kia" u rendit në vendin e 74-rt në renditjen "100 Best Global Brands" nga "Interbrand" me vlerë të parashikuar të markës prej 57 miliardë dollarësh amerikanë. Pozicioni ynë në renditje, ka qenë në rritje që nga viti 2012 kur kemi debutuar në vendin e 87-të, duke u ndjekur nga një ngritje në vendin e 84-rt në vitin 2013. Klientët tanë anembanë botës kanë qenë forca drejtuese pas ngritjes sonë në renditjet botërore të markave.
Brand Values Graph